Om oss

Välkommen till Motorcentrum i Markaryd. Vi har auktoriserad försäljning och verkstad för Mercedes-Benz personbilar och lätta lastbilar samt för hela Nissans modellprogram. Detta ger dig som kund trygghet både när du ska köpa ett nytt fordon eller reparera och serva det fordon du har idag.

Verksamheten är uppdelad där huvudkontoret ligger centralt i Markaryd på Kungsgatan. Försäljning och verkstad för Mercedes-Benz ligger på samma adress där vi har en ljus, rymlig och modern bilhall med ett stort utbud av bilar till försäljning. Nissancenter med försäljning och verkstad av Nissans sortiment ligger på Skulptörvägen ute vid E4:an. Där har vi också vårt nybyggda och moderna skadecenter där vi bland annat åtgärdar plåtskador och utför byte av vindrutor i samarbete med försäkringsbolagen.

Motorcentrum i Markaryd AB:s historia sträcker sig ända tillbaka till 1940-talet. Så vi anser, bland annat därför, att vi har en lång erfarenhet av branschen. Vi är ett väl sammansvetsat team som har arbetat tillsammans under lång tid och vi arbetar alltid hårt för att infria kundernas krav och förväntningar.

Nöjda kunder blir ofta återkommande kunder. Vår absoluta målsättning är därför att du ska känna att vi gör allt för att du ska bli just det... en nöjd och återkommande kund som vi får känna under lång tid framöver.

Återigen - Välkommen till Motorcentrum i Markaryd.

Läs om vår integritetspolicy

Personal

Motorcentrum

Sunnerbo Lack