Aktuella erbjudanden

Nya X-Klass

Nya Mercedes-Benz B-Klass - Alltid praktisk, aldrig tråkig!

Premiär för nya B klassen. Välkommen in och provköra .

I nya B-Klass ingår vårt infotainmentsystem MBUX som du styr med rösten, användarvänlig touchscreen och EASY-Pack elbaklucka som standard. Provkör nya B-Klass och upptäck massor av andra förmånliga erbjudanden.

B 180 inkl SE Edition
Från: 266.900 kr
Privatleasing

Privaleasing - Starta din egen tradition

Med Mercedes-Benz Privaleasing kan du själv välja om du vill ha ditt avtal på 12, 24 eller 36 månader. Du kan alltså unna dig en ny - och helt annan - Mercedes en gång om året. För vem vet hur ditt liv ser ut då: Kanske har du större familj? Har köpt en häst? Barnen kanske har flyttat ut? Du kanske har fått tjänstebil eller startat eget företag? Eller har flyttat utomlands och behöver ingen bil alls i Sverige?

Privatleasa en A-Klass
Från: 2.995 kr/månad
E-klass sedan

Din tjänstebil för 7,2 basbelopp

Låt inte valet av tjänstebil bli jobbigt. Lämna det åtmagkänslan, den tar inte fel. I synnerhet inte när duglider, lugn som en filbunke, på väg mot kontoret.Säkert, bekvämt och kontrollerat. Inte så dumt va?Välkommen in och provkör!

Teckna ett Mercedes-Benz Serviceavtal** i sambandmed bilköpet och vi rabatterar den kostnaden med100 kr per månad. Rabatten gäller alla modelleroch alla våra serviceavtal.

Mercedes-Benz E 200 d Automat Sedan
Från: 328.000 kr

Förmånsvärde: 1.966 kr/mån

E-klass sedan

Din tjänstebil för 6,5 basbelopp

Låt kombiligan ha sina bilar i fred. I en CLA Shooting Brake fårdu all plats du behöver, utan att det syns på utsidan. Eller påinsidan, för den sakens skull. Och på vägen är ”familjebil” detsista du kommer att tänka på. Även om den sitter bredvid dig.

Mercedes-Benz CLA 180 Shooting Brake
Från: 295.000 kr

Förmånsvärde: 1.871 kr/mån

Prisrace

Nu börjar prisracet

Vi rensar lagret med kanon-erbjudande på massor av nya bilar.

Just nu kan du göra en riktigt bra affär i vår stora lagerutförsäljning. Men du behöver vara snabb –lagret är begränsat och våra bästa erbjudandengår fort. Välkommen in och hitta din nya bil!