Bilplåtslagare

Motorcentrum i Markaryd AB söker bilplåtslagare till vår nya skadeanläggning.

Motorcentrum i Markaryd är ett privatägt företag i bilbranschen. Verksamheten startades redan på 1940-talet. På 60 talet började man sälja Mercedes Benz och sedermera även Nissan. Idag är man auktoriserad för dessa två bilmärken, både vad gäller nybilsförsäljning och verkstad. Motorcentrum levererar i dagsläget ca 600 nya och begagnade bilar om året. Bolagets totala omsättning är på ca 170 miljoner kr/år. Verksamhetens styrka sitter i våra medarbetare som är 27 till antalet. Hos oss är alla kunder välkomna och lika viktiga - gammal som ny.

Vi söker nu en ny bilplåtslagare, med placering vid vårt försäljnings- och serviceställe för Nissan, där vi byggt en helt ny skadeanläggning.

Kvalifikationer:

Du har ett brett kunnande om bilar och är utbildad bilplåtslagare, alternativt fordonsteknisk utbildning, med inriktning på skadereperationer. Vi ser helst att du har några års erfarenhet av att ha arbetat med bilskadereperationer samt har stor kunskap om ny teknologi.

Vi tror att du kännetecknas av att:

  • du alltid sätter kunden i fokus
  • du är pålitlig
  • du är flexibel  och samarbetsvillig, och gillar ett högt tempo
  • du är självgående
  • du är ansvarstagande och har ett "helhetstänk"
  • du är lösningsinriktad och tycker om utmaningar

Anställningsform: Tillsvidareanställning. Vi tillämpar provanställning 6 månader.

Sysselsättningsgrad: Heltid

Arbetstid och lön: Dagtid/Fast lön

Övrig information: Urval sker löpande varför du är välkommen med din ansökan så snart som möjligt till orjan@motorcentrummarkaryd.se.

Thumbnail Image 1

Kontaktperson: Örjan Persson

VD / Säljare
0433-756 11
orjan@motorcentrummarkaryd.se